Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

La 17 ani, a luat mașina tatălui său și a ieșit la plimbare. Cum s-a terminat „aventura”

razie politie (2)Un adolescent de 17 ani a luat mașina tatălui său și a ieșit cu ea la plimbare, duminică după-amiază. Un echipaj de poliție l-a oprit pentru control pe un drum comunal din comuna Ilișești, zonă denumită ”Fundoi”.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, autoturismul este proprietatea tatălui său de 41 de ani, din aceeași localitate, care i l-a încredințat pentru a-l conduce de drumurile publice, deși știa că fiul său nu deține permis de conducere.
like-facebook
„În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de minorul de 17 ani pentru săvârşirea infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și față de tatăl său de 41 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*