Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Focuri de armă după contrabandiști. Au abandonat mașina și țigările

tigari masina (3)Polițiștii  Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, sâmbătă, în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.
Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, au folosit conform legii, armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment, în plan vertical.
tigari masina (1)
În acel moment, cei în cauză au abandonat coletele şi autoturismul şi profitând de terenul împădurit, au fugit spre teritoriul statului vecin.

S-a procedat la monitorizarea zonei pentru depistarea persoanelor implicate, totodată fiind anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment.tigari masina (2)

La faţa locului, în autoturismul de teren abandonat, polițiștii au descoperit mai multe colete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în urma inventarierii acestora rezultând cantitatea de 11.000 pachete ţigări de diferite mărci, în valoare de 121.000 lei.
like-facebook
Pe timpul cercetărilor, s-a constatat că în activitatea infracţională este implicat cetăţeanul român P. M. de 21 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava.
DSC_0017Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren, marca Mitsubishi, înmatriculat în Bulgaria, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat de către poliţiştii de frontieră, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*