Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Primăria Suceava amendată de Poliția Rutieră. Vezi pentru ce!

primaria suceavaPrimăria municipiului Suceava fost amendată cu 2.625 de lei de Biroul Rutier al Poliției municipiului Suceava după accidentul de miercuri, de pe strada Cuza Vodă din cartierul Burdujeni. Și asta pentru că administratorul drumului nu a trimis în timp util mijloacele de intervenție când a avut loc accidentul respectiv. Atunci, un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe trotuar.

Amenda de  2.625 de lei aplicată Primăriei municipiului Suceava (21 de puncte de amendă) a fost dată în baza OUG 195/2002, potrivit articolului 105, punctul 4, pentru neasigurarea stării de viabilitate a părţii carosabile potrivit standardelor în vigoare, precum şi neluarea măsurilor de înlăturare a obstacolelor aflate pe partea carosabilă.

Un autotren încărcat cu lemn s-a răsturnat în cartierul Burdujeni, încărcătura căzând pe trotuar şi în curtea unui localnic. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11.15, la intersecţia străzilor Cuza Vodă cu Plevnei, în apropiere de sediul Primăriei din Burdujeni. Şoferul circula pe strada Cuza Vodă şi într-o curbă strânsă la stânga, spre sediul primăriei, nu a mai putut controla autotrenul, autotrenul a intrat în balans și s-a răsturnat.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea şi cu o ambulanţă SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă). La sosirea echipajelor, un autocamion încărcat cu buşteni era răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers, la doar câţiva metri de un parc, buştenii avariind gardul şi grădina unei gospodării din zonă. După ce s-au luat măsurile specifice de siguranţă, militarii s-au asigurat că nimeni nu fost surprins sub încărcătura autocamionului.
like-facebook
Singura victimă a evenimentului rutier a fost şoferul autovehiculului, care a suferit leziuni uşoare. Acesta a fost evaluat medical de către echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la o unitate spitalicească.
Salvatorii au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au întreprins măsuri pentru stoparea scurgerii carburantului din rezervorul spart (circa 400 de litri, după declaraţia şoferului).

La încheierea misiunii militarilor, proprietarii autovehiculului urmau să aducă utilaje pentru repunerea pe roţi a maşinii şi recuperarea încărcăturii cu masă lemnoasă.

FOTO! Autotren încărcat cu lemne, răsturnat pe trotuar

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*