Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! „Ce pot face două mâini dibace”. Acțiune plină de creativitate organizată cu elevi și profesori din Marginea

copii1Joi s-a derulat, la Marginea, un proiect de activitate cu titlul „Ce pot face două mâini dibace”. La eveniment au participat elevii si cadrele didactice ale Liceului Tehnologic „Vasile Gherasim” din Marginea, coordonati de prof.inv.primar Raluca Lungu.

Profesorii și elevii au găsit împreună, au confecționat tot felul de lucruri, pe care apoi scos la expoziția cu vânzare, care a avut un real succes.

like-facebookObiectivele acțiunii au fost: cultivarea simtului practic si gospodaresc, dezvoltarea creativitatii, crearea conexiunilor inter-umane si socializarea actiunilor prin evidentierea calitatii si valorii si nu in ultimul rand implicarea parintilor in activitatea scolii.

Scopul principal a fost indeplinit prin prezenta in proportie destul de mare a parintilor si a altor rude ale acestora, iar suma colectata a intrat in fondul claselor, prin achizitionarea de materiale necesare scolii sau organizarea altor activitati extracurriculare”, a precizat prof. Raluca Lungu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Expoziție cu vânzare organizată de elevii Liceului Tehnologic din Marginea. „Ce pot face două mâini dibace” | SuceavaNews.ro
  2. Expoziție cu vânzare organizată de elevii Liceului Tehnologic din Marginea. „Ce pot face două mâini dibace” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*