Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Preotul învins de Coman la Fălticeni: Demisionez din funcția de președinte PNL și din cea de viitor consilier local

liviu mihailaPreotul Liviu Mihăilă, care a candidat din partea Partidului Național Liberal la Primăria Fălticeni, dar a fost învins la voturi de candidatul PSD, Cătălin Coman, susține că își va da demisia din funcția de președinte al PNL, și nu dorește nicio funcție de consilier local.

like-facebookEl a declarat că, astfel, își ține promisiunea făcută fălticenenilor înainte de alegeri.

Mulțumesc celor care m-au votat și celor care nu m-au votat, tuturor fălticenenilor care au ieșit la vot astăzi. De asemeni, le mulțumesc colegilor din PNL și președintelui Gheorghe Flutur pentru onoarea pe care mi-au făcut-o, oferindu-mi candidatura pentru Primăria Fălticeni. Cei care pierd trebuie să-și recunoască înfrângerea și să se dea la o parte. Așa este normal și firesc să se întâmple. Așa cum am promis, demisionez din funcția de președinte PNL și din cea de viitor consilier local. Sper să ne ajute bunul Dumnezeu să fie bine pentru municipiul Fălticeni și pentru fălticeneni”, a declarat, pentru Ziarul de pe net, Liviu Mihăilă.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. d(r)acul liber says:

    ce cauta popa in pnl? sa-si vada de preotie ,firar mama lor de hoti………..

    Răspunde
  2. George says:

    Oare sutana folosita era de culoare portocalie ??? Sper sa nu mai fie reprimit in preotie ! Unde e echidistanta ? Daca era un politist,un judecator,etc,ce se intampla ?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*