Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Hoții au furat o mașină și au sustras bunuri din alta. Prejudiciul total este de 55.000 lei

politieDouă mașini au fost sparte în județul Suceava, una dintre ele fiind furată cu totul. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, vineri, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute i-au sustras o borsetă din autoturism.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 03.06.2016, în jurul orei 07.00, persoana vătămată a parcat autoturismul pe Calea Unirii din municipiul Suceava, ocazie cu care, profitând de neglijența acestuia, care a lăsat la vedere bunurile și de faptul că, portierele nu au fost forțate, fiind uitate deschise de proprietar, persoane necunoscute au sustras borseta cu bani și valută, valoarea prejudiciului fiind de circa 30.000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

like-facebookSâmbătă, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta, a fost sesizată de un bărbat de 27 de ani din comuna Sadova, despre faptul că, în noaptea de 03/04.06.2016, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate parcat pe raza comunei Pojorâta.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu circa 3 săptămâni, victima a parcat autoturismul cu defecțiuni și număr de înmatriculare provizoriu expirat, în curtea unei spălătorii auto din comuna Pojorâta, cu acces direct din DN 17, deși zona nu este împrejmuită cu gard.
Astfel, profitând de lipsa unui sistem de pază sau alarmare, persoane necunoscute au sustras autoturismul, prejudiciul fiind de circa 25.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*