Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO! Doi tineri contrabandiști prinși la frontieră. Polițiștii au fost nevoiți să folosească arma din dotare

tigari (9)Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au observat, joi, două persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul ţării, pe direcția localității Vicovu de Sus, transportând colete voluminoase.

Imediat s-a trecut la urmărirea şi somarea prin voce a celor în cauză, însă aceștia nu s-au supus încercând să fugă, fapt pentru care polițiștii de frontieră au tras, conform prevederilor legale în vigoare, un foc de avertisment în plan vertical.
tigari (3)
În urma acţiunii au fost reţinuţi doi tineri, cetăţeni ucraineni, identificați ulterior ca fiind P. Mikola, în vârstă de 19 ani şi P.V. de 17 ani.

În zona respectivă, polițiștii de frontieră au descoperit 2 colete, învelite în folie de culoare neagră, care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a constatat că acestea conțin 1.500 pachete țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.like-facebook

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 15.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi ucraineni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și contrabandă în formă agravantă.
Totodată, au fost informate și autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului.tigari (7)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*