Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur: Cele 8 orașe mici, care aveau statut de comune înaintea anului 2004, trebuie să beneficieze de mai mult sprijin

gheorghe fluturSenatorul PNL, Gheorghe Flutur, candidatul PNL la Consiliul Județean Suceava, susține că pentru sprijinirea orașelor mici din județ este nevoie de anumite programe operaționale pentru accesarea de fonduri, dar pentru o perioadă lungă de timp.

„Cele 8 orașe mici, care aveau statut de comune înaintea anului 2004, trebuie să beneficieze de mai mult sprijin, pentru a avea acces la resursele necesare dezvoltării unei infrastructuri minimale, rețele de apă-canal și străzi asfaltate”, a spus Flutur.

like-facebookEl a precizat că în cadrul întâlnirilor pe care le-a avut, oamenii din micile orașe și-au exprimat nemulțumirea pentru faptul că singurul avantaj pentru ei, ca urmare a schimbării statutului localității, a fost creșterea impozitelor și taxelor locale.

„Consider că problema acestor orașe trebuie privită pe termen lung și nu poate fi rezolvată doar prin alocări din bugetul de stat, fiind necesare programe operaționale pentru accesarea de fonduri structurale în perioada 2016 – 2020”, a precizat Flutur.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*