Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

ISU Suceava, în doliu: Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima ce simţim atunci când ne pierdem colegii

victimeInspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava a transmis un mesaj de regret după prăbușirea elicopterului SMURD în Republica Moldova, soldat cu moartea întregului echipaj.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima ce simţim atunci când ne pierdem colegii… Fie ca bunul Dumnezeu să le aducă alinare familiilor şi să le dea putere să treacă peste aceste clipe! Dumnezeu să-i ierte şi să-i odihnească în pace!”, este mesajul transmis de ISU Suceava.

like-facebookUn elicopter din Iasi al acestui serviciu mobil de urgenta s-a prabusit joi dupa amiaza, in Republica Moldova.

 

Cele 4 persoane aflate la bord – pilotul, copilotul, medicul si un asistent – au murit. Aparatul de zbor a luat foc la impactul cu solul, iar trupurile a trei dintre victime au fost gasite carbonizate. Salvatorii facusera mai multe transporturi ca sa-i ajute pe medicii moldoveni si se pregateau sa preia un nou pacient. Ploua torential si era ceata, iar pilotul ar fi incercat sa aterizeze de urgenta, povestesc martorii.

Echipajul SMURD plecase in cursa de pe stadionul din Chisinau sa preia din Cahul un american de 64 de ani cu accident vascular, ce trebuia adus de urgenta la spitalul din Chisinau. In Raionul Cantemir insa, in apropierea localitatii Haragis, aparatul de zbor a disparut de pe radar. Se prabusise in padure. Printre copaci, elicopterul s-a facut bucati.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*