Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

AFIR suspendă evaluarea proiectelor de investiții în infrastructura agricolă și rutieră

grauAgenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a suspendat procesul de evaluare a proiectelor depuse, în cadrul Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, pentru Submăsura 4.3a-„Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice”, componenta de infrastructura de acces agricolă, cât şi pentru Submăsura 7.2-„Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”, componenta de infrastructura rutieră.

like-facebookMihai Moraru, directorul executiv al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Suceava, a declarat  că procedura de evaluare a fost suspendată în vederea verificării modului de desfăşurare a procesului de depunere a proiectelor pe cele două componente.

Verificările se fac în paralel atât de către AFIR, prin direcţiile proprii cu atribuţii în domeniu, cât şi de Corpul de Control al ministrului Agriculturii şi Dezvoltării rurale. Această măsură a fost luată în urma sesizărilor formulate de către solicitanţii care nu au reuşit să depună proiectele de investiţii pregătite şi are ca scop asigurarea unui proces echitabil de implementare al PNDR 2014-2020”, transmite Mihai Moraru.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*