Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Fost șef al Poliției Suceava, în Cartea Valorilor Bucovinene

chiaptanaru si prefectul harasimFostul șef al Inspectoratului de Poliție Județeană Suceava, generalul maior în rezervă, Ioan Chiaptănaru, a primit, joi, din partea prefectului județului Suceava, Constantin Harasim, diplomă de excelență. Distincția i-a fost conferită în cadrul ședinței Colegiului Prefectural Suceava, el semnând totodată în Cartea Valorilor Bucovinene deschisă la Prefectura Suceava. Chiaptănaru este preşedintele Filialei Judeţene a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne. Este al doilea general care semnează în Cartea Valorilor bucovinene, după șeful ISU, generalul de brigadă Ioan Burlui.

like-facebookPrefectul Constantin Harasim a spus despre generalul Chiptănaru că a ţinut steagul sus și i-a apreciat și mulțumit pentru activitatea depusă.

„L-am nominalizat pentru întreaga activitate ca preşedinte al acestei asociaţii unde ţineți steagul sus. Vă conferim această diplomă pentru activitatea dvs. de-a lungul anilor, a toți anii, dar mai ales pe ultima parte, pe acești ani. Știu că aţi avut o suferinţă în familie, ştiu că aţi avut probleme cu sănătatea dar rugămintea e să rămâneţi acelaşi om şi să vă bucuraţi de putere de muncă. Ați fost un om luptător, să rămâneți același om, să vă dea Dumnezeu sănătate”, a spus Harasim.

La rândul său, generalul Chiaptănaru a mulţumit pentru onoarea pe care i-a făcut-o Instituţia Prefectului, declarându-se satisfăcut că nu a fost dat uitării.

„Sunt mulțumit că instituțiile statului nu m-au dat iertării, dacă mai pot fi de folos cu ceva, sunt disponibil”, a spus Chiaptănaru.

Nu trebuie omis faptul că generalul Chiaptănaru s-a pensionat imediat după scandalul în care a fost implicat omul de afaceri Severin Tcaciuc și fuga acestuia din urmă din țară.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*