Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Bărbat trimis în judecată după ce și-a înjunghiat prietenul

cutitUn bărbat din Gulia a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor.

Potrivit procurorilor, între Mircea Adrian Dan și persoana vătămată G. G. C. există o relație de prietenie de mulți ani.

În după amiaza zilei de 08 mai 2016, în jurul prânzului persoana vătămată G.G.C. s-a deplasat singură la un bar din localitatea Gulia, iar în timp ce se stătea la o masă împreună cu mai mulți consăteni/ prieteni pe terasa barului și-a făcut apariția inculpatul Mircea Adrian care li s-a alăturat, cu toții socializând și consumând băuturi alcoolice (bere). La un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul și victimă au început să se jignească reciproc, context în care persoana vătămată G.G.C. l-a lovit pe inculpat cu palma peste față spunându-i să plece acasă.

like-facebookInculpatul Mircea Adrian Dan s-a deplasat spre locuința sa și a revenit la scurt timp pe terasa localului cu un cuțit tip briceag. În momentul în care s-a intersectat cu victima G.G.C., inculpatul a scos cuțitul din buzunar și i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit.

În momentele imediat următoare inculpatul s-a deplasat către locuința sa, iar victima a fost transportată de urgență cu un echipaj al ambulanței la spitalul din municipiul Fălticeni, iar mai apoi transferată la Spitalul Județean de Urgențe Sf. Ioan cel Nou din Suceava.

Potrivit concluziilor raportului de constatare medico-legală întocmit de S.M.L. Suceava, victima G.G.C. a suferit multiple plăgi tăiate-înțepate și tăiate mandibular, vertebral, șold și abdominale, leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 30-40 zile de îngrijiri medicale. Medicii legiștii au concluzionat că viața victimei a fost pusă în primejdie.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluționare, Tribunalului Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*