Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Lucrările la sistemul de alimentare cu apă din Berchișești, gata în acest an. Violeta Țăran: Toţi locuitorii vor beneficia de alimentare cu apă curentă

violetaPrimarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, candidat pentru un nou mandat la șefia comunei, anunță că toți locuitorii comunei vor beneficia de alimentare cu apă curentă din acest an.
Potrivit acesteia, pe teritoriul comunei  funcţionează Uzina de Apă Berchişeşti, care are puţuri de exploatare pe o suprafaţă de 48 hectare.
like-facebookAceasta distribuie apă curentă potabilă în municipiul Suceava şi în alte nouă comune ale judeţului.
„ Comuna Berchişeşti este una dintre localităţile privilegiate din punctul de vedere al alimentării cu apă, sistemul funcţionând încă din anul 2003. Lucrările la acest obiectiv s-au derulat în două etape. În prima fază, s-a reuşit racordarea la reţea a 80% din suprafata localitatii Berchisesti, lucrare finanţată la acea vreme de Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei. A doua serie de lucrări a început în august 2015 şi va fi recepţionată anul acesta, fiind finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. La momentul recepţionării lucrărilor, toţi locuitorii comunei Berchişeşti vor beneficia de alimentare cu apă curentă”, a declarat primarul comunei, Violeta Țăran.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*