Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Liviu Dragnea luat la rost la lansarea candidaților PSD de la Suceava. „Ce înseamnă porcăria asta?”

dragnea si ciorneilike-facebookPreședintele PSD Liviu Dragnea a fost luat la întrebări de un membru simpatizant al PSD care a participat la lansarea candidaților acestui partid, eveniment ce a avut loc vineri după-amiază la Casa de Cultură din Suceava.

Gheorghe Ciornei, din municipiul reședință de județ, a spus că locuiește de peste 30 de ani în Suceava, fiind originar din comuna unde a copilărit fostul premier, Victor Ponta, Cacica.

like-facebookEu sunt din Suceava, dar originar din Pârtești-Cacica, de unde domnul Ponta a făcut copilăria. Dvr sunteți olteni din rădăcini, dar să știți că domnul Ponta are rădăcini la Cacica, acolo a mâncat borș de urzici, acolo a mâncat barabule …pai, acolo a făcut copilăria. Nici la dvr. domnule Dragnea nu aveți industrie nimic. Din celebra fabrica de locomotive și ce mai era acolo nu e nimic, industria prazului și a celebrului zaibăr și harbujii de Topoloveni…. Sunt lucruri elementare care trebuie rezolvate. Nu știu dacă mai vin pe 30 când vine domnul Ponta. Să nu dați cuvântul la o sală întreagă…ce înseamnă porcăria asta? Dar avem și noi pensionarii un cuvânt de spus. Ați vorbit de parcă totul este roz, totul este bun”, a spus suceveanul.

El s-a arătat nemulțumit că în loc să se vorbească de realitățile din județ s-a vorbit de Flutur, iar laudele aduse Spitalului Județean de Urgență Suceava sunt cam departe de adevăr. În apărarea discuțiilor făcute de vorbitori, dar criticate de domnul Ciornei Gheorghe au sărit directorul medical Tiberius Brădățan, candidat din partea PSD la funcția de primar și președintele CJ Suceava, Cătălin Nechfor candidat pe lista pentru Consiliul Județean și susținut pentru un nou mandate la șefia administrației județene de PSD.

„Nu ați avut ce spune și l-ați criticat pe Flutur. Eu vă simpatizez și de asta am venit. Ați spus că în dulcea Bucovină totul este roz, dar nu este chiar așa. Mergeți dvs să dormiți în salon să dormiți odată. Să vedeți ce mizerie este și ce mâncare se dă…Pensionarii, noi care 50 de ani am construit ..am stat în urmă cu trei luni în spital…nu mai avem nimic de făcut în dulcea asta, Bucovină”, a spus cu năduf Gheorghe Ciornei care a fost oprit de social-democrați să mai vorbească în fața lui Liviu Dragnea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*