Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Monden. VIDEO! O tânără din Suceava face furori într-un videoclip pe Youtube

videoO tânără din Suceava face furori într-un nou videoclip, postat pe Youtube, care a strâns deja peste 70.000 de vizualizări. Este vorba despre Sînziana Cozorici, o tânără care a acceptat propunerea băieților de la „Are you Anywhere” să apară în primul single: Stay True.

Sînziana ne-a povestit că povestea piesei a captat-o foarte mult, s-a regăsit în ea și atunci a fost ușor să transmită mai departe.

like-facebook„A fost foarte interesant. Am fost într-o zonă undeva lângă Brașov, absolut superbă. E primul videoclip muzical în care apar. Interesant e că toată acțiunea are o poveste. Este vorba despre o tânără care își urmează visul într-o lume plină de obstacole, sumbră. E o metaforă. Eu car un personaj, de fapt mă car tot pe mine, în final, când ajung sus, sunt epuizată, cad jos, dar pentru că am ajutat cealaltă parte din mine. În fine, e o metaforă, v-am spus, dar am fost foarte încântată. Mă regăseam în povestea respectivă”, ne-a declarat tânăra suceveancă.

Sînziana a apărut, anul trecut, și într-un film. Este vorba despre o comedie romantică a unui regizor american: Love by design.

sinziana3Sînziana Cozorici este o suceveancă care a trăit o perioadă într-un centru de plasament. Sînziana nu a avut o copilărie perfectă şi a fost nevoită să înfrunte multe răutăţi, dar a avut norocul să aibă alături prieteni adevăraţi, care au ajutat-o să meargă pe un drum bun, iar acum a ajuns să prezinte haine pentru cei mai importanţi designeri şi case de modă. Faptul că a participat la concursul Next Top Model by Cătălin Botezatu, de la Antena 1, i-a schimbat viaţa în totalitate.

Faptul că am crescut la o casă de copii face parte din trecutul meu şi nu mai am nicio legătură cu ce a fost în trecut, am altă viaţă.  Nu aveam nimic propus când era acolo, singurul gând era ca, nu ştiu, modul în care mă priveau oamenii şi ce se întâmpla în jurul meu mă făceau pe mine să cred că există ceva special pentru mine şi ambiţia mea, felul în care gândeam, ştiam tot timpul că e ceva diferit, ştiam că o să fie ceva de bine pentru mine, nu ştiam pe care plan, în ce domeniu, dar ştiam că o să fie ceva măreţ. Ştiam că vreau să fac ceva cu viaţa mea şi am  avut oameni în viaţa mea care m-au încurajat mult. Am cunoscut, prin intermediul căminului, foarte mulţi străini, am avut ocazia  de mică să cunosc alte mentalităţi, asta clar mi-a schimbat modul de gândire”, spunea  Sînziana.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*