Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Se lucrează pe 17 străzi din Suceava. Ion Lungu: Pe unele străzi sunt reparații capitale

ion lungu lucrari reparatiiPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că se lucrează pe 17 străzi din municipiul Suceava în cadrul campaniei municipalității de modernizarea a 200 de artere. Lungu a precizat că se vor face și marcaje, dar totul depinde de vreme. Potrivit acestuia, pentru ca lucrările să fie făcute de calitate trebuie să fie o temperatură de cel puțin 15 grade Celsius.

like-facebookPe unele străzi sunt reparații capitale: străzile Zorilor, Jean Bart, Corneliu Coposu, Aleea Lalelelor, Slătioara, Mihai Viteazul, Stefan Tomșa, dar se lucrează și pe Victoriei, Măgurei, Leca Morariu, Gavril Tudoraș, Saturn, Lalelelor, Strada Scurtă, Băncii, și Calea Burdujeni II.

„În paralel vom face marcaje în oraş, am început deja cu bulevardul principal, de la intrarea în municipiul Suceava până la ieşirea spre Botoşani, cu vopsea bicomponent, iar celelalte artere cu vopsea clasică. Din păcate, la aceste lucrări depindem mult de vreme, noaptea nu se poate lucra din cauza temperaturilor scăzute”, a declarat Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*