Sâmbătă 01 Iunie 2024, Actualizat acum 152 zile 12:00 am

Portret de candidat: Constantin Cosmaciuc, candidatul PNL la Primăria Pojorâta

cosmaciuc constantinConstantin Cosmaciuc, candidatul pentru funcția de primar la Primăria comunei Pojorâta din partea Partidului Național Liberal.

Vârsta: 45 de ani

Funcția ocupată în prezent: administrator firmă

Profesia: specialist mine, petrol, geologie

Alte informații: a făcut sport de performanță la Clubul Sportiv Vatra Dornei, campion și vicecampion național la biatlon

like-facebookScopul candidatului este unul fără echivoc: atragerea de fonduri europene în vederea ridicării standardelor de viaţă şi civilizaţie ale populaţiei, prin accesarea de fonduri europene pentru proiecte eligibile. Este singurul mod, spune el, de a convinge tinerii să revină în localitatea natală şi, împreună cu noul primar, să contribuie la reînflorirea satului românesc. Vrea să fie primar pentru că „este nevoie de adevăr  în Pojorâta și cine este iubitor de adevăr va înțelege”. 

Tânăr și ambițios, Constantin Cosmaciuc vrea să implementeze în comuna Pojorâta ce a învățat în cei 3 ani și 5 luni de străinătate pentru că, astfel, fața comunității locale se va schimba din punct de vedere economic și social.

A ales să candideze având alături o echipă de consilieri din toate sferele de activitate. Iubește familia, munca, oamenii și locurile natale. Este căsătorit și tată a doi copii. A investit în turism și într-o firmă în domeniul construcțiilor. Susține că este pregătit să pună proiectele în aplicare încă din prima zi când va deveni primar.

Iată prioritățile sale:

-Atragerea de investitori reprezintă cheia succesului, urmărindu-se astfel crearea de locuri de muncă
– Alinierea comunei Pojorâta pe axa Suceava-Câmpulung Moldovenesc-Vatra Dornei
-Înființarea unui centru de intervenție Salvamont cu personal medical și echipamente de teren
-Proiectare și execuție a unei săli de sport pentru a putea beneficia și persoanele de vârsta a doua -fotbal, volei, baschet, handbal și tenis de câmp
-Trasee montane marcate după gradul de dificultate și timp necesar pentru parcurs
-Înființarea unui centru de închiriere biciclete pentru trasee montane pentru locuitori și turiști
-Grădiniță cu program prelungit
-Construirea și darea în folosință a unei stații de epurare, canalizare pentru principalele străzi cu posibilitate de conectare a întregii comune
-Înființarea unui depozit de lemn de foc pentru populație
-O paletă de activităţi culturale, în care să fie implicate la modul direct unităţile de învăţământ, ar reînvia frumoasele tradiţii şi obiceiuri ale satului românesc.

„Doresc din tot sufletul să mă implic total. Dacă-ţi doreşti cu adevărat, lucrurile vor deveni realizabile. Suntem în secolul XXl, iar oamenii trebuie să beneficieze de un minimum grad de civilizaţie şi confort. Până la urma urmei, interesul meu este interesul celor care votează. Aşa trebuie gândit. S-au săturat de promisiuni neonorate. Dacă nu vii în sprijinul lor, de ce îţi mai doreşti să ajungi primar? Pentru ce? Atunci când te întâlneşti cu cel care a avut încredere în tine, să ai demnitatea să-l priveşti în ochi cu bucurie şi el pe tine, să nu-ţi arate obrazul. Sunt multe lucruri de realizat în comuna Sunt pregătit să modernizez comuna şi să vin în sprijinul oamenilor de aici, să le diminuez din probleme”, susține candidatul la funcția de primar, Constantin Cosmaciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*