Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

20 de proiecte pentru Rădăuți. Vezi ce priorități are Cătălin Miron!

mironPreşedintele PNL Rădăuţi, candidatul la Primăria Rădăuți, Cătălin Miron, vrea să modernizeze municipiul Rădăuți. El susține că are în vedere mai multe proiecte pentru dezvoltarea municipiului, care pot fi implementate în următorii patru ani.

like-facebookIată care sunt cele 20 de proiecte ale acestuia:

1. Modernizarea infrastructurii rutiere, a tuturor străzilor şi trotuarelor, astfel încât în patru ani să nu mai existe străzi neasfaltate.
2. Crearea de noi locuri de muncă prin facilităţi fiscale acordate investitorilor care creează cel puţin zece locuri de muncă noi.
3. Extinderea şi modernizarea sistemului de iluminat public, precum şi instalarea unui sistem de supraveghere video în intersecţii, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.
4. Construirea unui Complex sportiv constând dintr-un stadion cu 5.000 de locuri, o sală polivalentă, un bazin de înot, terenuri de sport multifuncţionale.
5. Amenajarea şi modernizarea parcurilor şi construirea de noi locuri de joacă pentru copii.
6. Reabilitarea centrului istoric, cât şi a întregii zone centrale.
7. Reabilitarea şi modernizarea Spitalului vechi.
8. Modernizarea şi reabilitarea infrastructurii şcolare.
9. Devierea traficului greu în afara oraşului până la finalizarea centurii ocolitoare, precum şi acordarea de despăgubiri pentru imobilele avariate din cauza traficului greu.
10. Construirea unei parcări mari la una din intrările în oraş şi amenajarea de parcări în zona centrală.
11. Reabilitarea termică a blocurilor şi refacerea faţadelor.
12. Construirea de blocuri de locuinţe sociale, precum şi locuinţe tip familial.
13. Începerea consultărilor cu localităţile învecinate Rădăuţiului pentru dezvoltarea unei zone metropolitane în jurul municipiului.
14. Restructurarea pe criterii de performanţă a SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.
15. Renegocierea contractului de asociere a municipiului Rădăuţi cu SC ACET SA Rădăuţi, în vederea scăderii preţului metrului cub de apă.
16. Crearea la nivelul Poliţiei locale a unei forţe de intervenţie rapidă.
17. Angrenarea pe bază de voluntariat a învăţătorilor şi profesorilor pensionari în cercurile şcolare, precum şi în taberele şcolare, subvenţionate exclusiv din bugetul local.
18. Înfiinţarea Clubului Pensionarilor, crearea de evenimente culturale, acordarea de facilităţi financiare suplimentare persoanelor vârstnice cu venituri mici, suspendarea plăţilor impozitelor pentru imobilul în care locuieşte o singură persoană vârstnică (menţionăm că această facilitate fiscală se va acorda soţului supravieţuitor care locuieşte singur).
19. Sprijinirea reală şi activă a activităţilor sportive. Încurajarea mediului privat de afaceri de a promova o echipă de fotbal în liga naţională.
20. Acordarea în mod transparent de sprijin financiar pentru toate bisericile creştine din municipiul Rădăuţi.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. narcis_anton says:

    Toti candidatii promit marea cu sarea pana ajung in varf. Dupa aceea nu mai sunt bani ca…de …au lasat aia de au fost inainte , doar datorii si un buget secatuit….asa ca din punctul meu de vedere…campania electorala este un fel de praf in ochii prostimii…daca merge, merge daca nu ….soarta…macar prinde omul un post caldut pe la primarie si mai vede el…. Sper sa nu se simta nimeni lezat. Este doar o simpla parere….

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*