Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Probe și documente ridicate de polițiști de la spitale din județ. La Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung au ridicat tot stocul de dezinfectanți

perchezitiiProcurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse.
like-facebook
Astfel, sâmbătă, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, sub coordonarea procurorilor, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPR au efectuat 4 percheziții în București și în județul Ifov. au fost vizate sediul și punctele de lucru ale unei firme producătoare de dezinfectanți, respectiv Hexi Pharma. Totodată, au avut loc ridicări de probe și înscrisuri din 25 de unități sanitare de pe raza a 21 de județe, printre care și județul Suceava, și municipiul București.

Polițiștii și inspectorii Direcției de Sănătate Publică au ridicat de la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc tot stocul de dezinfectanți de la Hexi Pharma, dar și mai multe documente.

La această acțiune de amploare au participat 152 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti criminalişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, poliţişti de investigare a criminalităţii economice, de ordine publică şi specialişti criminalişti din cadrul DGPMB, precum şi de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Brăila, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Iaşi, Mureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*