Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Bogdan Codreanu: Nu vom rămâne pe peron cu biletul în mână, ci vom fi în tren să ducem Bucovina acolo unde îi este locul

lansare PMP (47)Primarul comunei sucevene Pojorâta, Bogdan Codreanu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava din partea Mișcării Populare, s-a arătat foarte optimist și încrezător în ce privește câștigarea alegerilor din iunie.
like-facebook
„Bine ați revenit aici, domnule președinte, unde oamenii vă iubesc! Sunt onorat să fac parte din echipa uni om ca Traian Băsescu și în același timp bucuros să vă întâmpin aici, în Bucovina. Prezența dvs aici, și numărul mare de oameni pe care îi văd în sală, mă fac să cred că Bucovina se pregătește de o schimbare, o schimbare care începe aici, cu noi. Noi însemnând PMP, partidul care va câștiga alegerile locale din această vară. Noi, cei din PMP, suntem oameni și ne bazăm pe omenie și onestitate. De aceea nici un candidat PMP nu va face promisiuni electorale oamenilor care nu vor fi puse în fapte, nu vor face promisiuni care nu vor aduce rezultate dorite oamenilor din județul Suceva și nu vom minți pe bucovineni pentru că bucovinenii nu merită să fie mințiți. Și eu, cel care își dorește să demonstreze întregii țări câtă frumusețe include cuvântul Bucovina, nu am să ies în fața bucovinenilor cu promisiuni electorale, ci am să demonstrez că Suceava merită un loc fruntaș în ceea ce privește învățământul, spitale la standarde europene și vă asigur că nu voi aștepta vreun ministru să vină să rezolve problemele pentru că el nu are de unde să cunoască problemele care sunt într-o comună din Suceava sau din vreun cătun al acestui județ”, a spus Codreanu.

Liderul PMP din Pojorâta susține că nu a intrat în nicio luptă politică până acum ca să fie pe un loc 2 au 3. El a subliniat că se poate întâmpla, însă, și așa ceva, precizând însă că Bucovina merită altceva decât ce a primit până acum de la politicienii cu discurs bun, de la politicienii care le zâmbesc frumos oamenilor, dar nu dau prioritate niciodată faptelor.

Sunt convins că bucovinenii vor alege ce este mai bun pentru ei, vor alege PMP în această vară. Domnule președinte, Traian Băsescu, vă asigur că noi cei din echipa PMP Suceava nu vom rămâne pe peron cu biletul în mână, ci vom fi în tren să ducem Bucovina acolo unde îi este locul. Noi, cei din echipa PMP Suceava nu vom sta în tranșee cu ranița în spate, ci vom fi alături de bucovineni pentru a le transforma visurile în realitate. Cineva îmi spunea că în viață trebuie să ai noroc la toate, dar mai ales la oameni. Eu avându-i pe bucovineni alături mă simt cel mai norocos bucovinean”, a mai spus Codreanu, care a mai precizat celor prezenți la lansarea candidaților de la Casa de Cultură din Suceava că se va vedea cu aceștia după 5 iunie când va începe schimbarea în Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*