Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un om de afaceri, candidatul PNL la Primăria Pojorâta

cosmaciuc constantinOmul de afaceri Constantin Cosmaciuc, în vârstă de 45 de ani, este candidatul PNL la funcția de primar în comuna suceveană Pojorâta.
Este născut în aceeași localitate și chiar dacă a fost plecat să lucreze în străinătate timp de aproape 3 ani, a revenit acasă pentru a implementa în zona natală ce a învățat în străinătate. Și-a deschis o firmă de construcții cu 30-50 de angajați, în funcție de sezon și a investit într-o păstrăvărie. A fost și este pasionat de sport, a fost campion național la schi fond și vicecampion național la biatlon.
like-facebook
Constantin Cosmaciuc este căsătorit și tată a doi copii. Se simte un om realizat din punct de vedere personal și profesional dar vrea să facă mai multe pentru comunitatea locală.

El deschide și lista de consilieri pentru viitorul Consiliu Local, fiind urmat de Cristian Mihai Străjeriu, Maxim Samoilă, Șalvari Cornel Petrică, Lucău Marius Constantin, Țebrean Liliana, Forminte Simion, Gavrilei Gheorghe, Ursachi Gheorghe, Forminte Simion, Luncănița Marcel, Mihalache Iulian, Maxim Samoilă Rodica,Ungureanu Nicolai, Luncănița Mihaela, Mihalache Carmen și Țăran Stela.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*