Marti 10 Decembrie 2019, Actualizat acum 343 zile 12:00 am

 

Ținta PNL: Obținerea a 20 de consilieri județeni și 60 de primari

seredenciuc si fluturPreședintele organizației județene a PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la președinția Consilului Județean Suceava, a declarat vineri că a cerut candidaților la alegerile locale din 5 iunie să-și facă cunoscută oferta electorală. El a spus că liberalii s-au pregătit pentru o campanie curată, corectă, civilizată și dezbatere pe soluții. PNL Suceava are ca țintă obținerea de 20 de consilieri județeni și 60 de primari.

like-facebook„Invit și ceilalți protagoniști de pe scena politică să facă același lucru. Am parcurs personal, cel puțin odată, toate localitățile din județul Suceava în precampanie. La start de campanie suntem pregătiți să organizăm întâlniri și lansări în toate localitățile în cele 30 de zile atribuite pentru perioada de campanie. Am organizat în așa fel responsabilitățile oamenilor noștri de pe lista consilierilor, de pe lista de primari, membri din Comitetul Județean Executiv, parlamentari, repartizare pe zone, pe localități, întâlniri în fiecare zi cu electoratul. 30 de zile înseamnă campanie, să îți faci cunoscută ofeta, să asculți de la oameni ceea ce nu merge și ce ar dori să se întâmple, cum e soarta lor, în așa fel încât după data de 5 iunie să fim în măsură să găsim cea mai bună rețetă pentru populația județului. Sperăm să obținem 20 de consilieri județeni și 60 de primari în județul Suceava. Asta am observat după evaluările din județ. Sperăm ca domnul Lungu să câștige un nou mandat de primar și cu o echipă majoritară de consilieri. Facem o campanie împreună și ne întâlnim foarte des”, a spus Flutur.

Liderul liberal a subliniat că vrea să își folosească experiența politică, nu să fie rutină experiența anilor de politică centrală și de administrație.

„Vreau să îmi folosesc această experiență în slujba populației județului. Și eu și echipa de oameni din jurul nostru poate să facă acest lucru. Avem o echipă de candidați foarte buni pentru posturile de primari și consilieri județeni și sper ca PNL să fie prin vot prima forță politică din județ”,  a spus Flutur, care a precizat că odată cu modificarea legii, dacă în prezent ar fi fost vot uninominal ar fi avut șansa numărul unu în competiție.

„Este vot de listă și este clar că un lider trebuie să fie cap de listă și să își asume locul 1 pe listă. Președintele Consiliului Județean trebuie să fie din rândul consilierilor județeni și ca lider îți asumi și proiecte și îți asumi să fii și locomotivă”,  a mai amintit liderul liberal.

La rândul său, Viorel Seredenciuc, care este șef de campanie electorală la nivel de partid pe județ, a spus că trăsătura acestei campanii este corectitudinea.

„În primul rând, respectarea rigorilor legii, știm foarte bine că legea electorală s-a schimbat și trebuiau aplicate prevederile actului normativ și ce privește depunerea candidaturilor. Campania electorală va fi una corectă, respectăm legea dar în același timp respectăm contracandidații noștri, lucru pe care îl așteptăm și de la dumnealor. Ca și acțiuni principale vor fi discuțiile cu cetățenii în fiecare localitate. Am reușit să implicăm în campania electorală toți oamenii politici din județ”, a spus Seredenciuc.


Loading...

loading...

1 Comentariu

 1. Cetatean_turmentat says:

  Dar ,desigur,domnule Flutur Gheorghe,ati cam uitat standardele pe care le-ati acreditat dvs. si comilitonii dvs. mai mici in grad – il avem in vedere aici pe maiorul in rezerva Vasile Ilie – privind coruptia ,respectiv darea si luarea de mita in timpul campaniei electorale… Cf. mai jos:
  http://prntscr.com/b19nc4
  Ca si fastuoasele montaje literar-artistice de prostit lumea pe baza brosurii de mancat kkt a PDL dar si a banilor carati cu sacul si sacosa, din spagile Microsoft. Duioase vremuri…
  http://prntscr.com/b1a03f
  …In care gecile aduse cu vaporul din provincia Shenzen,din China comunista,desigur,pe bani buni platiti de poporul roman catre Microsoft,cu preconditia ca o parte din ei sa se intoarca in buzunarele si bannerele voastre,au jucat un rol hotarator,nu-i asa? Ca ce mi-e Shenzen,ce mi-e SHENGEN… Si ce bine le stau gecile si sepcile lăcuitorilor penticostali din Mitoc si Adancata ,carati pe la meetinguri,cifra fixa,ezact 7000,dupa cum zice si etern neutra Sofia Vicoveanca,acest Gica Petrescu al pedelismului sucevean,in sensul ca „..nu-i frumos cine se crede/da-i frumos cui i se şede…”
  Neaparat!
  Apoi,fiindca amintirile mă copleşesc,ce rost mai are in toata tărăsenia asta (“tătărăşenia”,cum frumos zice un conjudetean de-al domnului Nelu,la fel de cult in cap…) ce rost are,zic,sa-l mai stoarceti de bani pe domnul Balan din moment ce statul de drept va deconteaza toate cheltuielile de campanie,asa cum le intelege el,statul ? Că ce să mai facă domnul Nelu,ca „bun gospodar” pentru uzurpatorul care i-a luat locul,recte domnul Lungu,alintat duios in acele vremuri evocate mai sus,drept “locomotiva” si anume tractoare/impingatoare?? Ca prin ce gara sa se mai duca acest domn,fi-ar ea aceea gara Itcani,care sta sa cada priponita in promisiunile mincinoase ale discursului molfait de mancator de seminte si de maturator scapat la butoane,sau in gara Burdujeni,prin care trec trenuri famelice ,obosite,si care mimeaza ceva ce aduce cu mersul pe calea ferata in prima jumatate a secolului al XX-lea?
  Inconjurat,ca intotdeauna,de bucovineni de tizâc,veniti cu pluta de pe la Havirna,Hiliseu-Horea&Closca&Crisan,de pe la Vlasinesti or Catamarasti-Deal&Vale,nu incetati sa ne promiteti fericiri ca la prosti,adeca fericiti cei saraci cu duhul ca vor fi si mai saraci apoi ca celuia ce are i se va mai da iar celuia ce n-are i se va lua si ce n-are,cf. singurului model pe care l-ati profesat cand ati fost pe la guvernare…
  Sa fi uitat lumea fazele destinate atat alegatorilor din zona de munte cat si celor din zona de ses si bahna in care dvs. si kiorul le-ati saltat banii din buzunare, atat cei pe care-i mai aveau cat si cei ce urmau sa-i mai primeasca,cam cu 25-40% ? Sa fi uitat aceiasi alegatori cum a belit ANRP, in care ati plasat banditii din organizatia de tineret a PD numiti,sa zicem,”Sumanele portocalii” frumoasa suma de 3 miliarde de euro ?
  Voiti sa „reporniti” dezvoltarea judetului Suceava? In acest sens,ati putea veni cu date certe,luate din anuarele statistice,care sa demonstreze ca,in pofida prabusirii PIB-ului in guvernarea voastra nenorocita,de hoti,ati miscat ceva in afara de spagi,intre voi?
  Nu mizati excesiv,domnule Flutur,pe loialitatea camaradereasca a domnului Dâmbu,la urma urmei chiar si un soldat ruginit ,cum este dumnealui,poate vorbi prin somn diferite chestii care va procura dvs. cosmaruri…
  In ce-l priveste pe domnul Nelu,odata ce s-a dovedit un balast inutil,o sa se friga la degete inclusiv cu ce nici cu gandul nu gandea – cum ar fi CV-ul sau,rezultat din imperecherea unor unitati atat private cat si de stat,sub supravegherea atenta a unui consul acreditat undeva,prin raionul Briceni,sa se mai hodineasca… Care CV este in sine o lectura palpitanta,de citit in avion,pe o cursa low-cost Suceava – Bucuresti…
  73FC

  Răspunde

Lăsați un comentariu

*