Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

A început turnarea covorului asfaltic pe strada Zorilor. Lungu: De săptămâna viitoare ajungem pe Zamca și pe Corneliu Coposu

ion lungu lucrari reparatiiPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că au fost  începute lucrările de asfaltare cu covor asfaltic în municipiu. Potrivit acestuia, este pregătită începerea lucrărilor și pe strada Jean Bart, iar de săptămâna viitoare urmează Zamca și Corneliu Coposu.

like-facebook„Am început lucrările de asfaltare cu covor asfaltic. Lucrăm pe strada Zorilor, începem și pe Jean Bart, iar de săptămâna viitoare ajungem pe Zamca și pe Corneliu Coposu. Vom avea comandamente zilnice la primărie cu serviciul de specialitate pentru a ne asigura că se fac lucrări de calitate. Sperăm să ne ajute și vremea pentru ca sa fie îndeplinite condițiile optime de turnare a asfaltului. Pe strada Zorilor, am fost abordat de cetățenii din zonă cu solicitarea să reparăm și parcările din vecinatatea strazii. Am stabilit să asfaltăm parcările și să reparăm cu granit zona pietonală din apropierea blocurilor de locuințe”, a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*