Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Autoturism de teren plin cu țigări de contrabandă. Șoferul s-a ales cu dosar penal

tigari de contrabanda in masina suceava (3)Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal și a rămas fără autoturismul de teren după ce a fost prins, miercuri, cu țigări de contrabandă.
Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic, pe comunicația Izvoarele Sucevei-Ghicea, la aproximativ 1 km de frontiera de stat, un autoturism de teren marca Mitsubishi, condus de cetăţeanul român Neculai H., de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

like-facebookOamenii legii au observat în interiorul autoturismului un colet cu țigări, fapt pentru care au procedat la cercetarea zonei, iar în apropiere au mai fost descoperite încă 7 colete care conțineau țigări din același lot.
Bărbatul, autoturismul, dar și țigările au ajuns la sediul Poliţiei de Frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 12.250 pachete ţigări, marca Marble, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 122.500 lei a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 13.500 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar suceveanul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*