Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Vezi cine va reprezenta Aeroportul Suceava în procesul cu Tehnic Asist!

aeroport sfintire13Avocatul Simona Solcanu va reprezenta la Tribunalul Suceava Regia Autonomă Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Consiliul Județean a aprobat la ultima reuniune proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziționării seviciilor de consultanță și de reprezentare juridică a regiei aeroportuare în dosarul nr.407/86/2016, înregistrat la Tribunalul Suceava.

like-facebookContravaloarea serviciilor de consultanță și reprezentare este de 10.000 lei fără TVA, atât la Tribunalul Suceava cât și la Curta de Apel Suceava, banii fiind asigurați din bugetul Regiei Autonome Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Potrivit vicepreședintelui CJ, Ilie Niță, situația care impune achiziționarea acestor servicii este dată de complexitatea obiectului care formează cauza dosarului menționat, suma solicitată la plată de societatea reclamantă fiind de 5.188.230,72 de lei, reprezentând lucrări suplimentare executate și neachitate, iar în situația respingerii capătului de cerere principal, în subsidar a fost solicitată suma de 5.136.388,42 de lei cu titlu de îmbogățire fără justă cauză.

Niță susține că sumele solicitate de către SC Tehnic Asist SRL Botoșani, reprezintă contravaloarea lucrărilor ce au făcut parte din investiția în infrastructură de mișcare a Aeroportului Suceava prin realizarea Proiectului „Modernizarea suprafeței de mișcare și balizaj, turn control și amenajarea terenului în vederea amplasării sistemului de navigație TIP ILS”.

Lucrările au fost făcute prin implementarea Proiectului de modernizare finanțat de către UE prin POR-Transport privind „Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de transport aerioan”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*