Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Cum petrec de Paște parlamentarii suceveni

gheorghe flutur

Gheorghe Flutur

Mare parte dintre parlamentarii suceveni au ales, anul acesta, să își petreacă sărbătorile de Paște acasă, în frumoasa Bucovină, alături de familii și prieteni. Majoritatea vor să aibă parte de liniște pentru că apoi va începe campania electorală.like-facebookLiderul organizației județene a PNL, senatorul PNL Gheorghe Flutur, ne-a declarat  că va petrece sfintele sărbători pascale  acasă, în Gura Humorului, profitând de câteva clipe de liniște, mai ales că imediat după Paște va începe campania electorală.  Dacă în perioada când era președinte al Consiliului Județean, Flutur obișnuia să aducă Lumina Sfântă de la Ierusalim la Suceava, în acest an,  va lua lumina sfântă de la biserica din orașul Gura Humorului, cum a făcut de altfel în ultimii ani.

Voi fi acasă pentru că atât Paștele, cât și Crăciunul e bine să  fiu alături de  cei dragi. Îmi aștept copiii acasă și vom fi cu toții, în familie. Nu vor lipsi bucatele specifice Paștelui: ouăle roșii, drobul de miel, pasca și cozonacii. Urmează apoi o perioadă mai grea, campania electorală, și vom fi în județ mai tot timpul”,  a spus Gheorghe Flutur.

steliana miron

Steliana Miron

Senatorul PNL Steliana Miron a declarat că va petrece Paștele în familie, alături de socri și prieteni.

„Soțul meu va merge să sfințească coșul cu bucate, așa cum este tradiția în Bucovina, iar în prima zi de Paște vom mânca bucate sfințite”,  a spus parlamentarul sucevean.Senatorul PSD Neculai Bereanu a ales să petreacă Paștele în Ungaria, anul acesta.

Am ales pentru câteva zile să plec în Ungaria. Este pentru prima dată când sunt plecat din Bucovina,  dar voi reveni marți, a treia zi de Paște”,  a spus Bereanu.

neculai bereanu

Neculai Bereanu

Deputatul PNL Constantin Galan a spus că va petrece sfintele sărbători pascale în familie, în Bucovina.

Cel mai frumos este acasă, mergem la biserică, apoi așteptăm musafiri. E o tradiție în familie”,  a spus Galan.Deputatul UNPR Mihai Neagu  va fi și el, de sărbătorile pascale, în familie, la Marginea.

A fost o perioadă destul de grea în plan politic  și aveam nevoie de liniște.  În familie voi fi, la casa din Marginea. Așteptăm musafiri. O să fie o lună grea, de campanie electorală și e bine să fim odihniți”,  a spus Neagu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*