Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Cătălin Miron își atacă dur contracandidații. „Nu îi interesează să facă ceva în Rădăuți”

mironVicepreședintele PNL Suceava, Cătălin Miron, candidatul PNL la Primăria municipiului Rădăuți susține că trei candidați la funcția de primar al municipiului fac parte din familia social-democraților și, potrivit acestuia, nu urmăresc decât să monopolizeze spectrul politic. Este vorba de candidatul PSD, Nistor Tătar- liderul organizației municipale, candidatul UpR, Traian Andronachi-președinte UpR și candidatul ALDE, Constantin Boliacu-liderul organizației municipale a ALDE.

like-facebookMiron consideră că cei trei nu sunt interesați de dezvoltarea Rădăuțiului, ci doar de cine va fi persoana care va prelua frâiele orașului după scrutinul de la începutul lunii iunie 2016. Liberalul susține cu tărie că atât candidatul PSD Nistor Tătar, candidatul UpR Traian Andronachi, câr și candidatul ALDE Constantin Boliacu provin din aceeași familie-PSD și au decis să se înscrie în cursa electorală din 5 iunie separat doar din dorința de a monopoliza spectrul politic.

Ei reprezintă o cooperativă și este o luptă în interiorul acestei cooperative. Nu îi interesează să facă ceva în Rădăuți, nu știu ce proiecte, singurul lucru de care sunt interesați este cine va conduce această cooperativă”,  a declarat Cătălin Miron.

Viceliderul liberal se întreabă de ce atunci când social democratul Constantin Măerean a venit la conducerea Primăriei Rădăuți a demis persoane aflate pe funcție care aparțineau vechii conduceri, iar de ceva vreme sunt menținuți pe funcții foști social democrați sau rude ale acestora.

Este mai mult decât suspect faptul că actualul candidat din partea ALDE este în continuare director economic la Spitalul Județean „Sf Ioan cel Nou” Suceava în condițiile în care a fost numit politic de către PSD. Este mai mult decât suspect faptul că mama candidatului UpR a fost numită politic directoare la Liceul „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, doar strict pe criterii politice. Nimeni nu a cerut demisia lor. Oare de ce nu a cerut? În condițiile în care reprezentantul PSD, Constantin Maerean, când a venit la primărie, prima dată a decapitat pe oricine reprezenta vechea conducere. Oare de ce aici nu cere absolut nimic? Nu că sunt aceeași familie? Că totul este doar un circ ieftin?”, spune Cătălin Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*