Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Au chefuit cu alcool în Vinerea Mare, apoi s-au urcat la volan. Polițiștii i-au prins

etilotestDoi șoferi au chefuit cu mult alcool chiar în Vinerea Mare, apoi s-a urcat la volan. Polițiștii i-au depistat.

Un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți s-a sesizat despre faptul că, în centrul municipiului, la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Piața Unirii, s-a produs o tamponare, soldată cu pagube materiale.  Întrucât unul dintre conducătorii auto implicați în eveniment, respectiv un bărbat de 49 de ani din localitate, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Celălalt conducător auto a fost și el testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
like-facebook
Tot vineri, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Pătrăuți.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*