Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Ovidiu Donțu: Am depus contestație la Judecătorie împotriva tuturor partidelor și candidaților la Primăria Suceava

ovidiu dontuSenatorul PSD Ovidiu Donțu, liderul organizației municipale a PSD Suceava, susține că a făcut apel la Tribunalul Suceava împotriva deciziei date de Judecătoria Suceava de anulare a candidaturii lui Tiberius Brădățan din cauza unor nereguli descoperite pe listele de semnături. El susține că așteaptă decizia definitivă a instanței, apoi se vor lua alte măsuri. Parlamentarul s-a arătat convins că va câștiga apelul.

„Nu putem pune carul înaintea boilor, nu are rost să ne grăbim că eu sunt sigur că vom câștiga p baza acestui dosar și că singurul partid care are toate semnăturile valide este PSD. Nicio semnătură nu s-a găsit falsă”, susține Donțu.

like-facebookEl a mai precizat că a depus contestație la Judecătorie împotriva tuturor partidelor și candidaților la Primăria municipiului Suceava.

„Am depus, astăzi (n.r. miercuri), la 15.45 contestație la Judecătorie împotriva tuturor partidelor și candidaților la Primăria Suceava, care și-au depus liste. Scopul acestui demers este de a compara listele PSD cu cele ale altor partide”, a adăugat Donțu.

Potrivit unor surse neoficiale, în listă s-ar fi regăsit și semnături false.

Candidatura lui Tiberius Brădățan la Primăria Suceava, anulată de judecători

Vezi reacția unui lider PSD după anularea candidaturii lui Tiberiu Brădățan!

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*