Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Nepotul lui Aurel Olărean, candidat la funcția de primar în Marginea

nepot olarean margineaViorel Joltea, în vârstă de 39 de ani, din Marginea, nepotul primarului suspendat al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, și-a depus, marți, candidatura pentru funcția de primar la alegerile din 5 iunie 2016, în comuna natală.

Mărgineanul s-a înscris în competiția electorală din partea Partidului Național Democrat(PND). Prosper om de afaceri, Viorel Joltea a muncit 15 ani în Torino-Italia și a revenit acasă unde și-a deschis o firmă de construcții, una de turism, dar și un service. El se numără printre românii care s-au întors în țară și vor să pună în aplicare ce au învățat peste hotare.

like-facebookViorel Joltea provine dintr-o familie cu 9 copii din care 7 și-au ridicat case cu banii câștigați în Italia, iar zona unde și-au construit locuințele  este un cartier somptuos în satul care în anumite zone pare un oras cu vile de lux. Nici părinții lui nu au stat cu mâinile în sân. Tatăl său are o fermă cu animale, fiind cunoscut de localnici ca un gospodar destonic în comună.

Viorel Joltea îi are drept contracandidați pe Dumitru Nichitean-PNL, Mihai Macovei-PMP, Dorel Sfârnaciuc- UNPR și Ioan Onufrei-PSD-actualul primar, Vasile Gheliuc- ALDE.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*