Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Primarul din Dolhasca i-a cerut premierului sprijin pentru obținerea unor fonduri pentru grădinița de la Gulea și redeschiderea spitalului

Primar Dolhasca Maria Cojocariu (8)Primarul orașului Dolhasca, Maria Cojocariu, a solicitat, luni, premierului Dacian Cioloș, la întâlnirea de la Iași, ca Guvernul să încerce să modifice normele de aplicare a Codului Fisal prin care s-au mărit taxele și impozitele la orașe din moment ce populația nu are noi surse de venit.

Edilul a mai solicitat alocarea de bani pentru montarea unor stații de desărare și de nitrați la rețeaua de apă dat fiind faptul că în apa din Dolhasca a fost descoperită o cantitate mai mare de nitrați. Totodată, se solicitată instalarea unei stații pentru desărarea apei din satul Budeni.

like-facebook„Am solicitat să ni se aloce bani din Fondul de Rezervă al Guvernului dat fiind faptul că nu se va face încă o rectificare. Am mai solicitat sprijin din partea ministerelor în obținerea de fonduri pentru darea în folosință a Grădiniței din Gulea și în obținerea avizelor pentru redeschiderea spitalului din localitate”, a spus Maria Cojocariu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*