Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Ioan Stan, propunerea PSD pentru funcția de vicepreședinte al CJ

psd cjPreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, luni, că unul din viitorii vicepreședinți ai administrației județene ar putea fi deputatul Ioan Stan, acesta din urmă situându-se pe locul II la lista de consilieri județeni. Trebuie amintit că Nechifor este cel susținut de social-democrați pentru un nou mandat la șefia administației județene deși sunt voci care avansează că de fapt cel care ar urma să fie susținut de PSD este chiar deputatul Ioan Stan pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

like-facebook„Chiar dacă în această perioadă există o acceptabilitate a sucevenilor pentru PSD pentru că ne-am făcut datoria la guvernare și în plan național și local, va fi categoric o competiție în care fiecare din colegii noștri vor trebui să dea ce au mai bun pentru că se decide viitorul nostru. Pe 5 iunie 2016, vom alege primari, consilieri locali și consilieri județeni, vom da un semnal pentru alegerile parlamentare din toamnă când sper ca din nou PSD să poată forma Guvernul. Sperăm din tot sufletul să continuăm ce am început și contăm pe votul sucevenilor. Sunt și nume noi pe lista pentru Consiliul Județean pe lângă persoane care au fost deja și se regăsesc din nou. Principiul care a stat la baza formării listei a fost unul teritorial. Este bine știut că de mulți ani vrem să fim reprezentați în teritoriu de către oameni importanți iar acest Consiliul Județean ca și propunere conține persoane care sunt din toate zonele județului. Echipa care vine în fața sucevenilor și-a făcut datoria și vine cu un cuvânt asumat, vine cu realizări care sunt palpabile”,  a sus Nechifor.

Șeful administrației județene a prezentat proiectele care s-au derulat în cei patru ani de câd se află la șefa Consiliului Județean dar și cele care sunt deja aprobate și sunt în derulare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*