Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Patru persoane s-au apucat de furat din curtea unei societăți comerciale

retinutiPatru persoane, printre care un minor, s-au apucat de furat din curtea unei societăți comerciale din Suceava. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, în după-amiaza zilei de 23.04.2016, în jurul orei 12.40, în timp ce-și desfășura atribuțiile de serviciu, paznicul societății, un bărbat de 51 de ani din municipiul Suceava, a depistat în curtea firmei, 4 persoane care aveau asupra lor câte un sac cu materiale feroase.

În urma activităților întreprinse, polițiștii au identificat pe strada Cuza Vodă, un bărbat de 38 de ani și un minor de 16 ani, ambii din comuna Șcheia, care se deplasau cu un faeton în care aveau un sac cu mai multe cabluri din cupru și care au recunoscut parțial comiterea faptei, declarând că au sustras deșeurile feroase împreună cu un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Șcheia.

like-facebookPe timpul verificărilor, polițiștii au identificat abandonate în zonă, mai multe deșeurile feroase și 3 saci în care se aflau piese și componente uzate de la diverse utilaje (roți dințate, lanțuri, arcuri etc.).

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi suspecți, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii faptelor şi participaţia autorilor, urmând ca în funcţie de rezultat, să fie propuse măsuri preventive.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*