Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

Cătălin Miron: Avem nevoie de o politică constructivă pentru că municipiul Rădăuți are un potențial uriaș

mironVicepreședintele PNL, Cătălin Miron, candidat la funcția de primar al municipiului Rădăuți, la alegerile locale din 5 iunie 2016, din partea liberalilor are drept slogan de campanie „Omul în care poți avea încredere”.

like-facebookEl a spus că orașul are nevoie de proiecte de dezvoltare și de proiecte de reconstrucție pentru a putea fi îmbunătățită situația economică și socială. Miron crede în viitorul Rădăuților, susținând că pentru a putea fi realizate aceste proiecte în viitor trebuie să fie abordată o altfel de politică. El are alături oameni care au dat dovadă, prin activitatea lor civică și profesională, de competență, bun-simț și dorința reală de a contribui la progresul acestui oraș.

„Trebuie să facem o altfel de politică, prin altfel de politică eu înțeleg o politică fără scandal și certuri, avem nevoie de o politică constructivă pentru că municipiul are un potențial uriaș. Avem pe lista de consilieri cei mai buni oameni pe care îi puteam avea, trecuţi printr-un filtru de integritate şi performanţă. Sunt tineri intelelectuali, cadre didactice, medici, ingineri și oameni de faceri”,  a spus Miron, care a recizat că una din inițiativele sale care va fi pusă în practică imediat ce va prelua conducerea Primăriei este înfiinţarea unui parc industrial în zona spre comuna Dorneşti.

Candidatul liberalilor dorește un mediu de afaceri puternic și un mediu înconjurptor nepoluati.

„Pentru eliminarea unor suspiciuni referitoare la faptul că cei doi agenți economici cu capital austriac de la Dornești ar polua aerul, vom solicita Ministerului Mediului instalarea în zona noastră a unei staţii de monitorizare a calităţii aerului, inclusiv un panou electronic cu ajutorul căruia vom informa rădăuţenii cu privire la gradul de poluare existent în oraş 24 de ore din 24 de ore”, susține Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*