Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Parteneriat între CJ Suceava și grupurile de acțiune locală

cj suceavaConsiliul Județean se asociază cu Grupul de Acțiune Locală (GAL). Consilierii județeni au aprobat, vineri, proiectul de hotărâre privind participarea Consiliului Județean Suceava în calitate de partener la depunerea și implementarea în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, de către Grupurile de Acțiune Locală constituite la nivelul județului Suceava, respectv GAL Sucevița-Putna, GAL Confluențe Nordice, GAL Valea Siretului de Jos, GAL Bucovina de Munte și GAL Ținutul Bucovinei.
like-facebook
Totoodată, aleșii județului au fost de acord ca președintele CJ Cătălin Nechifor să semneze parteneriatele ce se vor încheia de către Grupurile de Acțiune Locală constituite la nivelul județului, în vederea promovării de proiecte în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

În proiectul de hotărâre atașat la dosar este și o solicitare a primarului din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, care este președinte GAL Bucovina de Munte, în care solicită acest parteneriat justificat prin faptul că în prezent acest GAL se află în etapa de consolidare a noului parteneriat și de realizare a Strategiei de Dezvoltare Locală a microregiunii Bucovina de munte pentru perioada 2016-2020.

Și președintele GAL Ținutul Bucovinei, Frătăuții Vechi, susține acest parteneriat. Un alt susținător al acestui parteneriat este președintele Asociației Grupului de Acțiune Locală, Confluențe Nordice, Marius Ursaciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*