Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Tânăr rănit, blocat într-un copac, salvat de pompieri

salvat de pompieriUn tânăr, în vârstă de 26 de ani, a avut nevoie de ajutorul pompierilor, joi, după ce a fost rănit și blocat într-un copac.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit pentru salvarea tânărului, care în urma unor operaţiuni de defrişare a unui arbore, a rămas blocat la o înălţime de aproximativ 12 metri.

În timp ce tăia crengile unui copac, tânărul în vârstă de 26 de ani, care era asigurat cu echipament corespunzător, a fost surprins de o ramură groasă care a căzut peste el, provocându-i fracturi la o mână şi la un picior. Bărbatul se afla în imposibilitatea de a se mai mişca şi de a coborî din copac.
like-facebook
„Sosiţi la faţa locului, pompierii salvatori au urcat la victimă, l-au asigurat, şi cu ajutorul accesoriilor din dotare l-au coborât în siguranţă. La sol, un echipaj de pompieri paramedici SMURD i-a acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat la Centrul de primire Urgenţe al Spitalului Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Misiunea salvatorilor s-a încheiat cu succes la ora 17:32”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*