Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Nicolae Chiriac și-a înregistrat oficial candidatura pentru un nou mandat la Primăria Broșteni

primar brosteni clPrimarul orașului Broșteni, Nicolae Chiriac, și-a înregistrat oficial, în data de 15 aprilie 2016, candidatura pentru un nou mandat, din partea PNL, la Primăria orașului Broșteni. Nicolae Chiriac deschide și lista de candidați pentru Consiliul Local Broșteni, urmat de Mihai Molodeschi, Cezar Ilișanu, Niculiță Luncașu, Petrișor Cimpoeșu, Bogdan Țicu, Mihaela Tananică, Teofil Danci, Andrei Dohotariu, Simona Parasca, Doru Baran, Gheorghița Lostun-Odochianu, Petrea Rusu, Constantin Bugaciu, Paul Munteanu, Doru Sîngeozean, Nicolae Ghervan, Nistor Jbanca, Paula Asmarandei.

like-facebookDosarele de candidaturi au fost verificate cu rigurozitate de Cătălin Dudici, președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr.6 Orașul Broșteni.

Nicolae Chiriac a declarat că vine în fața cetățenilor pentru a le cere votul pentru un nou mandat, rămânând la datorie, cu aceeași implicare, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii orașului.

„Nu vin cu promisiuni,vin cu realizările din ultimii 4 ani,cu rezultatul muncii cetățenilor orașului Broșteni, cu gândul ca împreună să lucrăm în unitate și armonie la un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri.”, a spus Chiriac.

Trecerea la statutul de comună a orașului Broșteni este prioritatea numărul 1 a primarului Nicolae Chiriac.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*