Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Cum va arăta noul stadion din Suceava

stadion suceavaPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut public modul cum va arăta noul stadion al municipiului reședință de județ. Stadionul va avea capacitatea de 15.000 de locuri și va fi construit la intrare dinspre Fălticeni, în spate la Metro.

like-facebookLungu a sus că municipalitatea are acolo 12 hectare de teren unde vom construi Complexul sportiv al municipiului Suceava, care va mai include o sală polivalentă și două bazine de înot de nivel olimpic.

„Valoarea stadionului se ridică la 15 milioane de euro. Consiliul local a aprobat PUZ-ul și indicatorii tehnico-economici, iar acum căutăm sursa de finanțare. Sunt convins că vom reuși, cu fonduri proprii, guvernamentale și din alte surse, să construim noul stadion. Până atunci, în acest an începem lucrările la sala polivalentă cu cinci mii de locuri”. a mai spus Lungu.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. Cetatean_turmentat says:

    Poate cu fonduri norvegiene sa incercati,dom’ primar! Ori,poate,isi fac pomana Insulele Feroe…
    Ce idei bune va vin dvs. inainte de alegeri,de toate alegerile,de mirare…
    Pacat ca n-aveti si ţinere de minte pe masură,ori de la varsta,ori de la partid,ori de la ADN! Nu de la DNA,cel putin,deocamdata.

    Răspunde
  2. axel says:

    Pentru că de stadioane avem noi nevoie în Suceava în condițiile în care sunt atâtea școli unde sala de sport nici măcar nu este la un statut decent. Vrem școli mai bune NU stadioane!

    Răspunde
  3. GABY says:

    SA INTELEGEM CA ANUL ASTA NU SE MAI FACE COSMETIZAREA SI MONTAREA SCAUNELOR?

    Răspunde
  4. GABY says:

    SA SE INTELEAGA INTREBAREA DE MAI SUS ERA PUSA PENTRU VECHIUL STADION.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*