Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Un nou protest, sâmbătă, la Suceava. Vezi pentru ce!

protest mare3Un nou protest va avea loc, sâmbătă, 16 aprilie, la Suceava pentru reîntregirea familiei lui Marius Bodnariu, originar din comuna Iaslovăţ. De altfel, vor fi proteste în întreaga țară pentru același scop.

În Statele Unite ale Americii și în Canada, în Australia și Noua Zelandă, precum și în întreaga Europă se vor organiza proteste în diferite localități.

Suceava este pe lista orașelor în care se va desfășura un protest pentru susținerea familiei Bodnariu, împotriva acțiunilor Serviciului de Protecție a Copilului din Norvegia – Barnevernet. Protestul se va desfășura pe Esplanada Casei de Cultură Suceava, de la ora 12:00.

like-facebookPrintre invitații care vor lua cuvântul în cadrul acestui protest va fi și pastorul Bisericii Filadelfia, Ioan Bădeliță.Ultimele informații despre familia Bodnariu sunt încurajatoare și aducătoare de speranță: bebelușul Ezekiel este din nou împreună cu părinții lui!

Trebuie amintit că în luna ianuarie la Suceava s-a desfăşurat cel mai mare protest din ţară pentru susţinerea familiei Bodnariu, peste 5000 de persoane participând la manifestarea organizată în faţa Prefecturii.

Încurajaţi de sprijinul oferit de comunităţile de români şi străini din România, Europa, America de Nord, Australia şi Noua Zeelandă, am decis să organizăm un protest global în data de 16 aprilie 2016, protest ce va însuma peste 40 de oraşe”, susțin organizatorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*