Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Fostul șef al Jandarmeriei Suceava a intrat în politică. Vezi în ce partid!

eugen salar pnl (1)Fostul șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, generalul de brigadă Eugen Șalar, în vârstă de 58 de ani, a decis să intre în viața politică. El s-a înscris în Partidul Național Liberal și se va afla la viitoarele alegeri locale din iunie 2016, pe un loc eligibil pe lista de consilieri județeni.

Eugen Șalai a fost trecut în rezervă în 2013 printr-un decret semnat la acea vreme de președintele Traian Băsescu, pentru îndeplinirea condițiilor legale de vârstă prevăzute de Legea nr.80 din 1995 privind statatul cadrelor militare.

like-facebookEl a ocupat funcția de inspector șef al Jandarmeriei Suceava începând cu anul 2005. Ofițerul superior vrea însă să se simtă util în continuare chiar dacă a ieșit la pensie  așa că administrează o Intreprindere Familială de evaluator de securitate fizică la obiective.

eugen salar pnl (2)Șalar a devenit membru PNL, fiind una din persoanele care va ocupa un loc eligibil pe lista pentru Consiliul Județean Suceava. Nu trebuie omis nici faptul că la lansarea candidaților pentru funcția de primar, eveniment ce a avut loc la Casa Culturii din Suceava, Eugen Șalar a ocupat un loc în primul rând din sală alături de liberali activi ai partidului.

PNL va depune vineri, la ora 12.00, la BEJ,  lista de consilieri județeni pentru scrutinul electoral din iunie 2016. Lista va fi deschisă de liderul PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, cel care vrea funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, iar din echipa sa mai fac parte între alții fostul primar din Fălticeni, Vasile Tofan, fostul director al CNU și fost primar în Vatra Dornei, Ioan Moraru, fostul viceprimar, Viorel Seredenciuc, fostul vicepreședinte al CJ Dan Cadariu, consilierii județeni actuali Sorina Barbu, Radu Peniuc și Marin Niță, fosții consilieri județeni, Laura Cătălina Culipei și Ioan Bădeliță, director Școala Filadelfia Suceava precum și dr Rodica Andreescu, medic de familie.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. bucuta says:

    mare om mare caracter T_T

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*