Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Primăria Suceava va monta stații de autobuz moderne

lunguPrimăria municipiului Suceava va achiziţiona, în perioada următoare, 11 staţii de aşteptare a mijloacelor de transport în comun din cele 20 de stații de Transport Public Local existente în municipiul reședință de județ.

Primarul Sucevei, Ion Lungu  a  declarat că vor fi achiziționate stații de autobuz de două modele, cu posibilitate de afișaj. El a mai spus a fost lansată în Sistemul de Achiziţii Publice (SEAP), urmând a  fi procurate 11 staţii prefabricate care vor fi montate în locurile clasice de îmbarcare-debarcare ale societăţii de transport Public Local TPL.

like-facebookPrimăria a avut un parteneriat de afişaj stradal cu firme de publicitate şi panotaj, însă, odată cu expirarea contractului, acestea au demontat staţiile oferite în contrapartidă şi au plecat. Valoarea noilor dotări este apreciată la un total de aproape 70.000 de lei, pin intermediul acestora municipalitatea a-şi face publicitate   proprie, inclusiv în relaţie cu cetăţenii.

Este vorba despre staţii moderne, noi am avut astfel de stații dar odată ce contractual a expirat, le-au luat. Stațiile cu posibilitatea de afişaj pentru Primăria municipiului Suceava.  Este o chestie minimă de civilizaţie, noi având până acum aceste staţii de autobuz, însă contractele expirând, firmele în cauză le-au luat. În baza contractului cu Diasil, urmează ca în perioada următoare să montăm locul de joacă în spatele sălii de sport a Colegiului Mihai Eminescu, cu intrare dispre strada Grigre Ureche”, a spus Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*