Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Premieră la alegerile locale! Trei candidați cu același nume se bat pentru scaunul de primar

alegeriElectoratul va trebui să se uite bine pe buletinul de vot la scrutinul electoral din 5 iunie pentru a-și găsi favoritul la funcția de primar. Și asta pentru că, în premieră, trei candidați cu același nume de familie se bat să ajungă primari în comuna suceveană Drăgușeni.

Actualul primar al comunei, Vasile Lică Cepoi, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, mai are doi contracandidați cu același nume de botez. PNL îl trimite în cursa electorală la alegerile locale din iunie pe inginerul agronom Vasile Cepoi, în timp ce Mișcarea Populară l-a validat pentru candidatura la primărie pe juristul Vasile Cepoi.

like-facebookVasile Lică Cepoi se află deja la al treilea mandat. În anul 2008, pe când președintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur-la acea vreme lider PDL, se pregătea să se înscrie la președinția Consiliului Județean, adversarii politici-PNDC i-au găsit un contracandidat cu același nume pentru a crea confuzie în rândurile electoratului. Ulterior, candidatul PNDC s-a retras din candidatura la funcția de președinte al CJ și s-a regăsit pe lista pentru consilieri județeni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*