Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Tineri prinși în flagrant de polițiști, la furat

prinsi retinutiO patrulă din cadrul Postului de poliție Stulpicani a efectuat un control, vineri, pe linie de pază la sediul unei societăți comerciale din localitate, ocazie cu care, a surprins în flagrant, 4 localnici cu vârste între 17 și 28 de ani, care, în lipsa paznicului, sustrăgeau dintr-o hală obiecte metalice și accesorii de la instalația electrică.

Paznicul societății, un bărbat de 56 ani din comuna Vama, a sosit la fața locului după circa 10 minute și a declarat polițiștilor faptul că, nu cunoaște modul în care autorii au pătruns în curtea și hala societății și au sustras bunurile.
like-facebook
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei, cu acceptul paznicului, care a primit o sumă de bani, autorii au pătruns în incinta societății, de unde au sustras calorifere din fier, ventilatoare cu motoare electrice, cabluri electrice, componente de la instalația electrică și motoare electrice montate pe utilajele de tâmplărie.

Bunurile au fost recuperare și predate reprezentantului societății. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*