Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Șeful de post care vrea să devină primar. Vezi în ce localitate!

dumitru sbiera- DornestiCandidatură surprinzătoare la o primărie din județul Suceava. Un fost șef de post vrea să devină primar. Este vorba despre fostul șef al Postului de Poliție din comuna suceveană Dornești, Dumitru Sbiera, care va candida la alegeri din partea PSD.

Dumitru Sbiera, în vârstă de 54 de ani, are o vechime de 28 de ani în poliție, are o carieră ca om al legii de invidiat din care 18 ani a fost șef al Postului de Poliție în comuna Dornești. El a ieșit la pensie în urmă cu două săptămâni și vrea să fie în continuare un om activ.

Fostul polițist și-a ales și un slogan de campanie: „Schimbarea Dorneștiului în mai bine”. Întrebat ce l-a determinat să se înscrie în politică și să cadideze pentru funcția de primar, Dumitru Sbiera a spus că mai are putere să schimbe multe lucruri pentru locuitorii din Dornești.

E momentul să nu stau încă deoparte. Mai am încă puterea de a face ceva, de a spune un cuvânt. Vreau să contribui la această comună și simt că pot face mai multe pentru localnicii de aici. A fost momentul când m-am înscris în PSD și vreau să candidez din partea acestui partid la funcția de primar”, a spus Sbiera.

Fostul șef de post are și câteva priorități între care modernizarea infrastructurii, introducerea rețelei de canalizare, reabilitarea școlii și grădiniței, construirea unui teren de sport pentru elevi la care să aibă acces și locuitorii din comună atunci când nu este program la școala.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*