Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Bărbat prins la volanul unei mașini neînmatriculate, beat și fără permis, reținut de polițiști

beat la volan etilotestO patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176, marți, pe raza comunei Vatra Moldoviţei, autovehiculul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
like-facebook
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autovehiculul nu este înmatriculat, plăcuţa cu numărul de circulaţie provizorie, aparţinând unui alt autovehicul și este expirată din 30.01.2014.

Întrucât bărbatul de 43 de ani, este cercetat în alte 2 dosare pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul rutier, unul cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane, s-a dispus reunirea cauzelor şi măsura reţinerii pentru 24 de ore a suspectului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 06.04.2016, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*