Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Cea mai importantă competiție de fotbal pentru copii din România va avea loc la Suceava

2011_05_26_cupahagidanone_rszCupa Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10-12 ani, a avut in week-end-ul 2-3 aprilie a doua etapa a celei de-a saptea editii.

Pe terenurile Liceului cu Program Sportiv ‘Banatul’ din Timisoara, copiii de la cele mai bune scoli din judet au jucat pentru un loc la Turneul Final de la Academia Hagi.

Incurajati de pe margine de colegi, parinti, profesori si urmariti de Emerich Dembrovschi, Paul Codrea si Florin Batranu, pustii de la LPS Banatul au castigat a doua etapa zonala, dupa ce i-au invins cu 3-0 in finala pe copiii de la Scoala Nr. 21.

like-facebookMicii campioni au facut un turneu perfect, in care au inscris 17 goluri si nu au primit niciunul.

Cupa Hagi Danone continua.

„In week-end-ul 16-17 aprilie ne mutam la Suceava, pe Stadionul ‘Areni’, unde sunt asteptate alte 32 de echipe scolare care vor juca pentru un loc la Turneul Final”, susțin organizatorii.

Dupa etapa de la Suceava, ultima faza zonala se va juca la Bucuresti (13-15 mai), urmand ca la Turneul Final de la Constanta (25-29 mai) sa se decida castigatoarea competitiei si cei 12 pusti care vor reprezenta Romania in octombrie la Danone Nations Cup, turneu al carui ambasador mondial e Zinedine Zidane.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*