Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Încă două locuințe sparte de hoți

furtÎncă două locuințe din județul Suceava au fost sparte de hoți. Vineri, în jurul orei 09.00, Postul de poliţie Ipoteşti a fost sesizat de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o magazie a locuinței aflate în construcție pe raza comunei, mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că imobilul în construcție se află într-un loc izolat, la marginea localității, în noaptea de 31.03./01.04.2016, persoane necunoscute au sustras din interiorul unei magazii, scule electrice.
Sâmbătă, ora 18.00, Poliția orașului Cajvana a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri din locuința moștenire aparținând unui bărbat de 32 de ani din municipiul Suceava.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare și de faptul că, imobilul vechi, folosit ca magazie, nu este locuit, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras mai multe scule folosite în construcţii.
În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale pentru furt și îi caută pe hoți.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*