Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Nu a mai suportat boala. Un bătrân și-a luat viața chiar în Postul Paștelui

medicina-legala-300x183Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din localitatea Comănești, a recurs la un gest șocant din cauza suferinței pe care o avea, fiind bolnav de mai mult timp. Filaret C avea dureri groaznice de stomac, dar și în zona inimii și și-a luat viața în timp ce rudele sale dormeau, joi seară.

El a așteptat ca soția și nepoata sa să meargă la culcare, iar apoi și-a înfipt un cuțit în piept. După miezul nopții, nepoata sa a mers în camera bătrânului și a descoperit că e mort.

like-facebookOmul suferea de mai multe boli la inimă, plămâni și stomac, pentru care urma tratament. Se pare, însă, că în ultimele zile, starea sa de sănătate se înrăutățise, iar bărbatul nu a mai suportat durerile. Ba mai mult decât atât, el își dorea să moară pentru că în ultimele zile a renunțat să mai ia pastilele.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii criminaliști nu au găsit urme de violență pe trupul acestuia și iau în calcul faptul că bătrânul s-a sinucis.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*