Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Șoferi depistați la volan deși nu aveau permise de conducere

razie politie (2)Doi șoferi au fost prinși de polițiștii suceveni, joi, la volan, deși nu aveau mașini de conducere. La ora 10.10, o patrulă de poliție a identificat pe DN 2H, pe raza comunei Putna o autoutilitară, a cărei conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a efectuat un viraj pe o uliță comunală, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acesteia pe o distanță de aproximativ 400 m, ocazie cu care, în urma semnalele regulamentare ale polițiștilor, conducătorul autoutilitarei s-a conformat și a oprit.

La volanul autovehiculului a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Bilca, care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că, are permisul reținut din data de 11.02.2016, pentru o infracțiune la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

like-facebookLa ora 22.30, o patrulă de poliție a oprit pentru control pe DJ 176, pe raza comunei Moldoviţa, autovehiculul cu număr de circulaţie provizoriu condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul are montat în partea din spate o plăcuţă cu un număr de circulaţie provizorie, iar în partea din faţă o plăcuţă cu un alt număr de circulaţie provizorie, ambele expirate din anul 2014, iar bărbatul nu deține permis de conducere.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, a refuzat și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*