Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Doi tineri care au spart mașina unui bărbat, prinși de polițiști

prinsi retinutiDoi tineri care au spart mașina unui bărbat de 74 de ani au fost prinși de polițiștii suceveni. Joi seară, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona cartierului George Enescu, din municipiul Suceava, o patrulă de ordine publică, a observat doi tineri, care la vederea echipajului au fugit în pădurea situată în imediata apropiere, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestora, fiind identificați ulterior ca fiind un tânăr de 18 ani şi un minor de 14 ani, ambii din comuna Şcheia și care aveau asupra lor mai multe bunuri, respectiv 2 stick-uri, un laptop, un telefon mobil și o lanternă.

like-facebookDin primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, aparatura electronică și telefonul mobil aparțin unui bărbat de 64 de ani din municipiul Suceava și au fost sustrase de cei doi tineri din garajul aparținând unui bărbat de 74 de ani, căruia, după spargerea geamului unei portiere a autoturismului proprietate, parcat în interiorul garajului, i s-a sustras o lanternă.

Prejudiciul în valoare de circa 2.500 lei a fost recuperat în totalitate mai puţin contravaloarea geamului distrus de la autoturism.
În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărul de 18 ani, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la data de 31.03.2016 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava şi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Minorul urmează să fie supus unei expertizări psihiatrice.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural”, potrivit polițiștilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*